Bemærk luftfritureapparater!At ignorere denne detalje kan virkelig gå i brand!

Airfryer
Som et nyt køkken "artefakt"
Er blevet alles nye favorit
Men hvis man er skødesløs
Air Fryers kan virkelig "Fry"!

https://www.dy-smallappliances.com/deluxe-air-fryer-intelligent-multi-function-product/

Hvorfor Air Fryers brænder
Hvad skal man være opmærksom på ved brug
Lad os lære

Sådan fungerer airfryeren:
En airfryer er faktisk en ovn med en "ventilator".
En generel luftfrituregryde har et varmerør over kurven og en blæser over varmerøret.Når airfryeren arbejder, afgiver varmerøret varme, og ventilatoren blæser luft for at danne en højhastighedscirkulation af varm luft i airfryeren.Under påvirkning af varm luft vil ingredienserne gradvist dehydrere og blive kogte.

Temperaturen på airfryeren er meget høj under brug.Hvis du bruger bagepapir og olieabsorberende papir, som har et lavt antændelsespunkt og let vægt, og som ikke er helt dækket af ingredienserne, vil det sandsynligvis blive rullet sammen af ​​den varme luft og røre ved varmelegemet.blive antændt, og få maskinen til at kortslutte eller antænde.

 

Forholdsregler for brug af airfryeren:
01
Må ikke placeres på induktionskomfur eller åben ild
Vær ikke heldig eller begær bekvemmeligheden ved at sætte kurven (lille skuffe) på airfryeren i et induktionskomfur, en åben ild eller endda en mikrobølgeovn til opvarmning.Dette vil ikke kun beskadige airfryerens "lille skuffe", men kan også forårsage brand.
02
At bruge en sikker og sikker stikkontakt
Airfryeren er et elektrisk apparat med høj effekt.Når du bruger det, er det nødvendigt at vælge en stikkontakt, der er sikker og har en mærkeeffekt, der opfylder kravene.Den er specielt tilsluttet for at undgå at dele stikkontakten med andre højeffektapparater, hvilket kan forårsage kortslutning.
03
Vær opmærksom på placeringen af ​​airfryeren
Når du bruger airfryeren, skal den placeres på en stabil platform, og luftindtaget på toppen og luftudtaget på bagsiden kan ikke blokeres under brug.Hvis du dækker det med hænderne, kan du blive forbrændt af den varme luft.
04
Overskrid ikke madens nominelle kapacitet
Hver gang du bruger den, må maden, der placeres i airfryer-kurven (lille skuffe) ikke være for fuld, endsige overstige friturekurvens (lille skuffe) højde, ellers vil maden røre topvarmeanordningen og kan evt. være beskadiget Dele af airfryeren er mere tilbøjelige til at forårsage brand eller eksplosion.

05Elektroniske komponenter kan ikke vaskes direkte
Airfryerens friturekurv (lille skuffe) kan rengøres med vand, men efter rengøring skal vandet tørres af i tide, så det er tørt næste gang det skal bruges.De resterende dele af airfryeren kan ikke vaskes med vand og kan tørres af med en klud.Elektroniske komponenter skal holdes tørre for at forhindre kortslutning og elektrisk stød.

antydning:
Når du bruger airfryeren
Sørg for at trykke bagepapiret
Læs instruktionerne omhyggeligt før brug
Undgå brand forårsaget af forkert betjening
Køkkenbrande skal ikke undervurderes


Posttid: Apr-05-2023