Helautomatisk tørkeboks for kjæledyr, én "boks" kan brukes til flere formål!

Derfor er det veldig nødvendig å ha en tørkeboks for kjæledyr, spesielt for familier med mange kjæledyr, du kan vaske flere om gangen, helt frigjør hendene dine, det er perfekt!
Som en drittsmåingsbetjent, selv om det er mer praktisk og mer profesjonelt å sende til en dyrebutikk, er det også ulike bekymringer.For eksempel er ukjent miljø eller fremmed stimulering av pelsbarn, og hudinfeksjon forårsaket av desinfeksjon av dyrebutikker alle mine største bekymringer.Så det er ikke spesielt travelt, jeg velger vanligvis fortsatt å gjøre det selv, men hver dusj er en krig mellom anomalien og den.
De siste årene har markedet for kjæledyrprodukter utviklet seg raskt.Med fremveksten av tørkebokser for kjæledyr har problemet med kjæledyrbading blitt løst veldig bra.Etter å ha tatt et bad trenger du bare å sette kjæledyret ditt i og stille inn temperatur og tid, noe som sparer tid, krefter og bekymringer.Nøkkelen er å løse kampen med kjæledyret ditt hver gang du tar et bad, noe som er en stor glede.

news03_02
news03_03

Funksjon

1. Spar arbeidskraft.Hele prosessen med å tørke kjæledyrpels gjøres med maskin, og sparer prosessen med å tørke kjæledyrpels med en vannblåser eller hårføner.Det sparer ikke bare arbeidskraft, men reduserer også støyen når vannblåseren fungerer.
2. Mange kjæledyr, spesielt syke eller gamle kjæledyr, er svært følsomme for lyd, så de trenger et behagelig miljø for tørking.
3. Bruken av tørkeboksen lar kosmetologen hvile.I tillegg er det trygt, energibesparende og praktisk.
Funksjonen til ultrafiolette stråler kan også desinfisere skjønnhetsverktøyene.

Operasjon

Tørkeboksen bør forvarmes i 5-10 minutter før bruk, og temperaturen bør settes til 45°C om vinteren og rundt 40°C om sommeren.Vær samtidig oppmerksom på hundens reaksjon når du plasserer hunden.Etter at hunden er satt inn, bør døren til tørkeboksen settes raskt inn for å unngå at hunden løper ut av den.
Mange nøler fortsatt med å holde kjæledyr eller ikke på grunn av dette eller hint problemet.Faktisk er teknologien så avansert nå at problemene du bekymrer deg for ikke er et problem.Med disse svarte teknologiene kan du glede deg over katter og hunder med ro i sinnet.Selskapen med kjæledyr kan virkelig gjøre livet ditt veldig lykkelig!


Innleggstid: Jun-07-2022