Auala e fai ai lau lava humidifier

O le aso, na matou o mai ai i le faleaoga o gaosiga o oloa a le matou kamupani.Tatou amata i le amataga.Fa'asusu

O le faʻagasologa o le faʻaogaina ma le gaosia o se faʻamalama i totonu o la matou fale gaosi oloa o le faʻaogaina o le tane vai, le faʻaogaina o le faʻafefeteina o le faʻafefeteina, le faʻaogaina o le atigi faʻafefeteina ma le faʻaogaina o vaega i totonu o le faʻafefe.E fa'afefea la ona tatou faia se fa'amama faigofie?

 

Mea e saunia ai: o se fagu Coke tele, o se faʻamaʻi faʻaogaina (mea fou e fautuaina, e maua i falemaʻi, pe a faʻaaogaina i le fale, faʻamautinoa e mafai ona toe faʻaaogaina pe a uma ona faʻamaʻi), se solo, se manoa;auala:

 

1. Tu'u le O le pito malo o le faagaau e tuia ai le pulou o le fagu Coke, fa'alogo lelei i le fufusi (afai e le fufusi tele, e mafai ona e faia le pu la'ititi ia lapopo'a, ma tu'u se li'o o pa'u uila i totonu. poʻo ni nai vaega o ata palasitika vaivai i totonu o le pu laʻititi muamua, ona toe faʻaulu ai lea, e mafai ona faʻamaufaʻailogaina).

 

2. Faatumu le fagu Coke i le vai paipa, tautau i luga i luga o le radiator i se maualuga talafeagai ma se manoa, tuu se solo i luga o le radiator, ma tuu le vai vai pito o le faagaau infusion i luga o le solo.

 

3. Fa'afetaui le ta'avale o le paipa fa'ainu ina ia tutusa lelei le saosaoa o le vai ma le saoasaoa o le fa'asao (o lona uiga, o le solo e susu, ae leai se vai e tafe i lalo) pe fetuunai e tusa ai ma ou lava mana'oga.

 

Mai le faʻamatalaga o loʻo i luga, e mafai ona tatou iloa o loʻo i ai ni faʻaletonu i le faʻaogaina o mea faʻamalama fale, ma o loʻo i ai ni faʻafitauli i le gaosiga o gaosiga, aisea la e te le vaʻavaʻai ai ia tatou humidifiers i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le matou kamupani.O oloa a le matou kamupani e maualuga le lelei ma le tau maualalo, ma o loʻo i ai foi a matou auaunaga atoatoa pe a uma ona faʻatau.

 


Taimi meli: Iul-28-2022