Домаќинство одвлажнувач два-во-едно Прочистувач на воздух

Краток опис:

1. Филтер PM2.5: филтрирајте ги суспендираните честички како PM2.5 во воздухот.

2. Слој со активен јаглен: го разложува адсорпциониот слој, формалдехид, бензен и други штетни материи.

3. Слој за пресретнување на големи честички: пресретнува честички како полен и слој од пепел.

4. Апсорбирачки мирис слој: се распаѓаат и апсорбираат мирис, свеж воздух.


Детали за производот

Ознаки на производи

Одвлажнувач Прочистувач на воздух

1. Филтер PM2.5: филтрирајте ги суспендираните честички како PM2.5 во воздухот.
2. Слој со активен јаглен: го разложува адсорпциониот слој, формалдехид, бензен и други штетни материи.
3. Слој за пресретнување на големи честички: пресретнува честички како полен и слој од пепел.
4. Апсорбирачки мирис слој: се распаѓаат и апсорбираат мирис, свеж воздух.

Композитен филтер со активен јаглен, специјално дизајниран за прочистување на „јадрото“.
Воздухот што го дишеме може да содржи штетни материи како прашина, суспендирани честички, бактерии итн., кои се прочистуваат еден по еден преку филтерот за честички со активен јаглен за да се провери дишењето слој по слој.
Моќен вентилатор за лизгање
Брзата ротација на циркулацијата на воздухот, брзото полнење на моторот и благословот на турбо моќноста формираат моќен циклон Lixin за да го подигне чистиот воздух до секој агол.
Дизајн напојуван од USB
Преносливо USB напојување, може да се поврзе со адаптери за приклучок, банки за напојување, компјутерски лаптоп, поудобно за употреба.
Прекинувач на допир со едно копче, лесен за прочистување на воздухот
Притиснете го прекинувачот за да имате брз звук кога е вклучен Домаќинскиот одвлажнувач два во едно прочистувачот на воздухот, што е практично и брзо, давајќи ви свежо и природно зелено уживање во секое време и каде било.

Функција за ноќно светло

Опремен со флексибилна функција за ноќно светло за заштита на очите, може автоматски да се вклучи кога е вклучена, а може и да се исклучи за употреба.И прочистувањето на воздухот и осветлувањето се точни, што ви носи поинакво искуство за прочистување.
1. Вклучете го ноќното светло: притиснете го прекинувачот за прв пат
2. Исклучете го ноќното светло: притиснете го прекинувачот по втор пат
3. Исклучете го прочистувачот: притиснете го прекинувачот по трет пат
Опис на прекинувачот: По вклучувањето, притиснете го прекинувачот за прв пат, ноќното светло + вентилаторот е вклучено;притиснете го прекинувачот по втор пат, ноќното светло е исклучено, но вентилаторот не е исклучен;притиснете го прекинувачот по трет пат, исклучете го.

tenergy sorbi одвлажнувач и прочистувач на воздух

Параметри на производот

philips прочистувач на воздух одвлажнувач
Име: Домаќинство одвлажнувач два-во-едно Прочистувач на воздух
Модел на производ: LX-150
Големина на производот: 12,3cm×21cm
Напон: DC5V
Моќност: 5W
Фреквенција на производот: 50 HZ
Нето маса: 0,52 кг
Волумен на производот: 13,5cm×13,5cm×23,4cm
Област на апликација: 11 м2~ 20 м2
Боја: Бело
Лого: OEM
Услуга по продажба: Купувајте три гаранции
Функција: Прочистување и дезинфекција
Принцип на работа: ХЕПА
Тип на филтер: Композитен активен јаглен
Децибели на бучава: 30DB
Напојување: Директно USB напојување
Тип на дезинфекција: УВ виолетова светлина
Начин на контрола: Допрете Контрола
Процес на школка: ABS
Волумен на воздух на прочистувачот на воздух: 50 м3/h

Детал

Сега, ајде да видиме неколку слики од Домаќински одвлажнувач два-во-едно прочистувач на воздух.

одвлажнувач на мувла прочистувач на воздух
разлика помеѓу овлажнител за прочистување на воздух и одвлажнувач
afloia hepa прочистувач на воздух со овлажнител

  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја